Työelämän muodonmuutos – Jakso 1: Hybridityö

Hybridityö on teema, joka on ollut jo hyvän aikaa monien huulilla. Onko hybridityössä kyse työajan optimoinnista ja työviihtyvyyden parantamisesta, vai onko se tapa ottaa perjantaina iisimmin sohvalta työskennellen?

Työelämän muodonmuutos -podcastin ensimmäisessä jaksossa on vieraana Virpi Ruohomäki, johtava tutkija Työterveyslaitoksen Työkyky ja työurat -yksikössä. Millaisia hybridityön käytäntöjä suomalaisissa yrityksissä tänä päivänä on? Mitä hyötyä hybridityöstä on? Onko siitä jotain haittaa? Entä miten työkyky linkittyy hybridityöhön?

Kuuntele Virpi Ruohomäen ja Pauli Forman kiinnostava keskustelu alla tai Soundcloudissa, Apple Podcastissa, Youtubessa tai Spotifyssa.

Avaa ensimmäisen jakson litteroitu versio.

Työkyvyn haasteet ja mahdollisuudet muuttuvassa työelämässä

Miten ajankohtaiset ilmiöt muovaavat työelämäämme? Millaisia työkykyriskejä muutos tuo tullessaan?

Tänä syksynä pääset kuulemaan, kun työkykypalveluista vastaava johtajamme Pauli Forma käy syväluotaavia keskusteluita tulevaisuuden työelämän ja työkyvyn näkymistä alansa huippuasiantuntijoiden kanssa Työelämän muodonmuutos -podcastissa.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Youtubessa

Kuuntele Soundcloudissa

Kuuntele Apple Podcastissa

Artikkeli
Hybridityö on tullut jäädäkseen – nämä seikat siinä kannattaa ottaa huomioon
työelämä, työkykyjohtaminen 06.09.2024

Kuuntele myös podcastin muut jaksot!

  • Toisessa jaksossa on vieraana sosiaalipsykologi ja kirjailija Ari Väänänen, joka toimii muuttuvan työelämän ja mielenterveyden aihepiirin tutkimusprofessorina Työterveyslaitoksella. Miksi mielenterveys on noussut yhdeksi työelämän keskeisimmistä ongelmista? Kuuntele toinen jakso.
  • Kolmannessa jaksossa Pauli Forman vieraana on liiketoiminnan ja työhyvinvoinnin kehittäjä, yrittäjä ja hallitusammattilainen Suvi Honkanen. Mitä on työkykyjohtaminen tänä päivänä? Kuuntele kolmas jakso.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä