Työelämän muodonmuutos – Jakso 3: Työkyvyn johtaminen

Työ- ja elinkeinoministeriön vuoden 2023 Työolobarometri kertoo palkansaajien kokevan aikaisempaa useammin, että työ rasittaa henkisesti. Työkykyjohtamisella on keskeinen rooli palkansaajien työkyvyn ja hyvinvoinnin varmistamisessa.

Työelämän muodonmuutos -podcastin kolmannessa jaksossa Pauli Forman vieraana on liiketoiminnan ja työhyvinvoinnin kehittäjä, yrittäjä ja hallitusammattilainen Suvi Honkanen. Mitä on työkykyjohtaminen tänä päivänä? Mikä ovat tämän päivän ja tulevaisuuden suurimmat haasteet työkyvyn näkökulmasta? Miten suomalaisyritysten tulisi lähestyä näitä haasteita?

Kuuntele Suvi Honkasen ja Pauli Forman kiinnostava keskustelu alla tai Soundcloudissa, Apple Podcastissa, Youtubessa tai Spotifyssa.

Avaa kolmannen jakson litteroitu versio.

Työkyvyn haasteet ja mahdollisuudet muuttuvassa työelämässä

Miten ajankohtaiset ilmiöt muovaavat työelämäämme? Millaisia työkykyriskejä muutos tuo tullessaan?

Tänä syksynä pääset kuulemaan, kun työkykypalveluista vastaava johtajamme Pauli Forma käy syväluotaavia keskusteluita tulevaisuuden työelämän ja työkyvyn näkymistä alansa huippuasiantuntijoiden kanssa Työelämän muodonmuutos -podcastissa.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Youtubessa

Kuuntele Soundcloudissa

Kuuntele Apple Podcastissa

Artikkeli
”Työmarkkinamme on niin pieni, että meidän kaikkien pitäisi olla kiinnostuneita siitä, että kaikki pysyvät työkykyisenä” – Neljä vinkkiä työkykyjohtamiseen
työelämä, työkykyjohtaminen 20.09.2024

Kuuntele myös podcastin muut jaksot!

  • Ensimmäisessä jaksossa on vieraana Virpi Ruohomäki, johtava tutkija Työterveyslaitoksen Työkyky ja työurat -yksikössä. Millaisia hybridityön käytäntöjä suomalaisissa yrityksissä tänä päivänä on? Kuuntele ensimmäinen jakso.
  • Toisessa jaksossa on vieraana sosiaalipsykologi ja kirjailija Ari Väänänen, joka toimii muuttuvan työelämän ja mielenterveyden aihepiirin tutkimusprofessorina Työterveyslaitoksella. Miksi mielenterveys on noussut yhdeksi työelämän keskeisimmistä ongelmista? Kuuntele toinen jakso.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä