Miten yrityskulttuuri vaikuttaa työkykyyn?

Ilmoittaudu mukaan
Ilmoittautuminen päättyy 26.1.2025 klo 23.00
Tilaisuus on suunnattu Varman yritysasiakkaille, erityisesti HR-asiantuntijoille sekä muille henkilöille, jotka työssään pyrkivät edistämään asiantuntijatyötä tekevien työkykyä.

Tämän ajan työkykyhaasteet liittyvät keskeisesti mielenterveyteen sekä työn muutokseen esimerkiksi tekoälyn nopean kehittymisen vuoksi. Yrityskulttuurin merkitys kestävän työelämän rakentamisessa on keskeistä. 

Tervetuloa mukaan aamutilaisuuteemme keskustelemaan yrityskulttuurin merkityksestä, sekä pohtimaan kuinka työkykyä voidaan vahvistaa erilaisissa tilanteissa, kuten silloin kun organisaation tilanne on stabiili tai kun kasvu tapahtuu yritysostoin. Tilaisuudessa saat yrityskulttuuriin kehittämiseen vinkkejä sekä konkreettisia työkaluja työkyvyn vahvistamiseen.

Mukana tilaisuudessa ovat puhumassa Varman työkykypalveluiden johtaja Pauli Forma sekä työkykypalveluiden palvelujohtaja Oili Alatorvinen, Auntien toimitusjohtaja Immo Salonen sekä HR-johtaja Pirjetta Aarnio, Fendy Oy:n HR- ja ESG-johtaja Tiina Pylvänäinen, Kaskas Median toimitusjohtaja Maria Ruuska,If Vahinkovakuutus Oyj:n Health Partner Hannele Rönkkö sekä Tietoevryn HR-johtaja Hanna Vuorikoski.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Auntien kanssa.

Puhujat

Pauli Forma

Johtaja, Työkykypalvelut, Varma

Pauli Forma on työkykypalveluista vastaava johtaja Varmassa. Paulin keskeisiä kiinnostuksen kohteita ovat työkyky, työkyvyn tukeminen sekä toimintaympäristön muutos.

Oili Alatorvinen

Palvelujohtaja, Työkykypalvelut, Varma

Oili Alatorvinen toimii palvelujohtajana Varman Työkykypalvelut-toiminnossa. Oilia innostaa työelämä ja sen erilaiset ilmiöt. Erityisen kiinnostavaa hänestä on se, miten johtamisella voidaan vaikuttaa siihen, että ihmiset pysyvät työelämän muutoksissa mukana.

Immo Salonen

Toimitusjohtaja, Auntie

Immo Salonen rakentaa kestävämpää työelämää Auntien toimitusjohtajana. Hän on kasvujohtaja joka syttyy muutoksesta ja vauhdista. Hänellä on pitkä johtajatausta erilaisista liiketoimintaympäristöistä kasvuyhtiöistä pörssiyhtiöihin. Immo uskoo että henkilöstön mielen hyvinvoinnin priorisointi yrityksessä ei ole pelkkä moraalinen välttämättömyys vaan strateginen investointi kasvuun ja kannattavuuteen.

Pirja Aarnio

HR-johtaja, Auntie

Pirja Aarnio toimii Auntien HR-johtajana. Pirjan tavoitteena on rakentaa kestävää työelämää. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista toimialoista, markkinointiviestinnän maailmasta teknologia-alalle ihmisten, asiakkuuksien ja projektien johtamiseen. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut IT-alalla erilaisissa vaativissa HR-rooleissa, vastaten muun muassa työkykyjohtamisesta, työhyvinvoinnin kehittämisestä, työterveysyhteistyöstä, johtajien coachaamisesta sekä tiimien onnistumisen tukemisesta. 

Tiina Pylvänäinen

HR- ja ESG-johtaja, Frendy Oy

Tiina Pylvänäinen toimii Frendyllä henkilöstö- ja ESG-johtajana. Tiinalla on laaja kokemus HR-tehtävistä ja hän on sitoutunut edistämään työntekijöiden hyvinvointia ja yrityksen vastuullisuutta sen koko saralla. Tiina Pylvänäinen on vaikuttanut merkittävästi Frendyn toimintaan erityisesti henkilöstöhallinnon ja yrityksen arvojen edistämisen kautta. Hän on ollut keskeisessä roolissa kehittämässä Frendyn henkilöstöstrategioita ja -prosesseja, mikä on parantanut työntekijöiden hyvinvointia ja työtyytyväisyyttä. 

Maria Ruuska

Toimitusjohtaja, Kaskas Media

Maria Ruuska on Kaskasin perustaja ja toimitusjohtaja. Kaskas edistää kestävää kehitystä strategiatyön, viestinnän ja vuorovaikutuksen avulla. Maria on miettinyt tiimeineen paljon työn resurssointia ja työhyvinvointia tukevia arkisia käytäntöjä. 

 

Hannele Rönkkö

Health Partner, If Vahinkovakuutus Oyj

Hannele Rönkkö toimii Health Partnerina If Vahinkovakuutus, Suomen sivuliikkeessä. Hän vastaa työkykyyn ja työhyvinvointiin liittyvistä prosesseista sekä yhteistyöstä työterveyshuollon ja työeläkevakuutusyhtiön kanssa. Nykytyön painopiste on sekä ennaltaehkäisevässä että reagoivassa toiminnassa niin strategisesti kuin operatiivisesti. Asioiden systemaattinen seuranta ja mittaaminen sekä niihin liittyvien työkalujen ylläpito ja kehittäminen ovat osa päivittäistä työtä. Pohjoismainen ja globaali yhteistyö muiden Health Partnereiden kanssa rikastaa työtä ja työpäiviä tuoden erilaisen ulottuvuuden työkykyjohtamiseen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä